Veckans meny

Vi serverar dagens rätt alla dagar året runt. Vardagar erbjuder vi även alternativrätter.

Vecka 21

Måndag: Bräserad högrevshjärta med rödvinssky ,stekt sidfläsk,pärllök, potatismos

Tisdag: Plommonspäckad färslimpa, gräddsås,pressgurka

Onsdag: Pankopanerad sejfile, nässelaioli,färsk potatis

Torsdag: Stekt fläsk ,raggmunkar,lingon

Fredag: Nattbakad grishals, fänkål, ramslökssmör, skysås,rostad färskpotatis

 Lördag: Laxpudding,skirat smör,gröna ärtor

 Söndag: Fläskfile, choronsås ,hasselbackpotatis, ugnsbakad tomat

 

Utöver dagens rätt, måndag till fredag serverar vi: Sötpotatisnudlaar med fläskfile, vårlök och nudlar

Veckans gröna:  Soppa på ramslök och potatis,våffla med rabarbermarmelad och grädde                                                                                      

Köket rekommenderar: rätten ändras från dag till dag

Priser: Dagens 89 kronor
Klippkort 10 luncher 790 kronor (79 kronor lunch)
Klippkort 15 luncher 1080 kronor (72 kronor lunch / detta kortet gäller i 31 dagar / perioden kan pausas på grund av särskilda händelser  / ring gärna för mera information)

Varmt Välkomna!