Veckans meny

Vi serverar dagens rätt alla dagar året runt. Vardagar erbjuder vi även alternativrätter.FRÅN OCH MED LÖRDAGEN DEN 14.MARS HÅLLER VÅR RESTAURANG STÄNGT FÖR ALL SERVERING, MAT ERBJUDES FÖR AVHÄMTNING MELLAN KLOCKAN 11.30 OCH 13.30. Alternativa rätter förbeställs via telefon, senast kl.10

Vecka 29

FRÅN OCH MED LÖRDAGEN DEN 14.MARS HÅLLER VÅR RESTAURANG STÄNGT FÖR ALL SERVERING, MAT ERBJUDES FÖR AVHÄMTNING MELLAN KLOCKAN 11.30 OCH 13.30.Alternativa rätter förbeställs via telefon, senast kl.10

Måndag
Fläskpannkaka,lingon

Tisdag
Persiljebiffar med champinjonsås,färskpotatis

Onsdag
Ugnsbakad kolja och lök med brynt smörgräddsås,färskpotatis

Torsdag
Kåldolmar med gräddsås och lingon

Fredag
Fläskschnitzel,ansjovis och kaprissmör,skysås,stekt färskpotatis

Lördag
Laxpudding,skirat smör,ärter

Söndag
Fläskfile,cidersås,bakad fänkål och primörmorötter

Utöver dagens rätt, måndag till fredag serverar vi:
Skånsk äggkaka med stekt fläsk och lingon

Veckans gröna: Filodegspaj med potatis och zuchini,fetaoströra

Köket rekommenderar: rätten ändras från dag till dag / uppehåll under tiden serveringen är stängd 

 

Priser: Dagens 89 kronor
Klippkort 10 luncher 790 kronor (79 kronor lunch)
Klippkort 15 luncher 1080 kronor (72 kronor lunch / detta kortet gäller i 31 dagar / perioden kan pausas på grund av särskilda händelser  / ring gärna för mera information)

Lunchen serveras mellan kl.11.30 och 13.30

Varmt Välkomna!