Veckans meny

Vi serverar dagens rätt alla dagar året runt. Vardagar erbjuder vi även alternativrätter.FRÅN OCH MED LÖRDAGEN DEN 14.MARS HÅLLER VÅR RESTAURANG STÄNGT FÖR ALL SERVERING, MAT ERBJUDES FÖR AVHÄMTNING MELLAN KLOCKAN 11.30 OCH 13.30. Alternativa rätter förbeställs via telefon, senast kl.10

Vecka 40

FRÅN OCH MED LÖRDAGEN DEN 14.MARS HÅLLER VÅR RESTAURANG STÄNGT FÖR ALL SERVERING, MAT ERBJUDES FÖR AVHÄMTNING MELLAN KLOCKAN 11.30 OCH 13.30.Alternativa rätter förbeställs via telefon, senast kl.10

Måndag
Stekt fläsk, löksås, lingon
Tisdag
Pocherad torsk, vitvinssås, smörslungad blomkål och gulbetor, stomp på potatis, svartkål och dill
Onsdag
Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré
Torsdag
Nattbakad högrev med rödvinssky, stekt sidfläsk, pärllök, rostade rotsaker
Fredag
Stekt majskycklingbröst, kantarellsås, päron och jordärtskockor     
Lördag
Halstrad lax med purjolöksstuvad potatis och rödbetor
Söndag
Helstekt fläskfilé med palsternackscrème, skogschampinjon och cognacgräddsås

Utöver dagens rätt, måndag till fredag serverar vi: Färsk pasta med ostronskivling, bacon och blandade örter
Veckans gröna: Soppa på grönkål med pocherat ägg, fattiga riddare                                                   

Köket rekommenderar: rätten ändras från dag till dag / uppehåll under tiden serveringen är stängd 

Priser: Dagens 89 kronor
Klippkort 10 luncher 790 kronor (79 kronor lunch)
Klippkort 15 luncher 1080 kronor (72 kronor lunch / detta kortet gäller i 31 dagar / perioden kan pausas på grund av särskilda händelser  / ring gärna för mera information)

Lunchen serveras mellan kl.11.30 och 13.30

Varmt Välkomna!