Restaurang

På restaurang Södertorpsgården vill vi slå ett slag för gammal, fin, svensk matkultur och serverar traditionell husmanskost gjord med omsorg på säsongens närodlade råvaror.
Vi har öppet alla dagar under året. Meny (Klicka för att se meny)
Vi erbjuder också  Catering. (Klicka för att se cateringmeny)

Vi anordnar härliga säsongsfester där vi välkomnar hyresgäster och även externa gäster i mån av plats. Mera information om det finns under Aktiviteter. (Klicka för att se Aktiviteter)
Vi erbjuder även konferenspaket från 395 kr per person för halvdag och 495 kr per person för heldag. Frukostbuffé och/eller eftermiddagskaffe med hembakade kakor samt lunch och lokal ingår i priset.
TILL VÅRA ÄTANDE GÄSTER FINNS PARKERING PÅ GARAGETAKET PÅ INGENJÖRSGATAN.
Efter att ni parkerat på ”Södertorpsgården” märkta platser, anmäler ni det vid vår reception. P tiden är begränsad, överträdelser följs upp av parkeringsbolag.

Vi önskar er varmt välkomna!

Har Ni frågor angående maten välkomna att ringa köket på 040 – 96 15 14.
Har Ni frågor angående lokaler att hyra för fest och konferens eller vill delta i våra fester så ringer Ni till receptionen 040-19 33 13. Vi i restaurangen har öppet alla dagar i veckan mellan kl.10.00 och 15.00, receptionen har samma öppettider men håller stängt över helgen. Lunchservering mellan 11.30 & 13.30.

Följ oss gärna på instagram  / sodertorpsgarden / eller på facebooksidan Restaurang Södertorpsgården !

Bildresultat för facebook icon