Restaurang/JULBORD

På restaurang Södertorpsgården vill vi slå ett slag för gammal, fin, svensk matkultur och serverar traditionell husmanskost gjord med omsorg på säsongens närodlade råvaror.
Vi har öppet alla dagar under året. Meny (Klicka för att se meny)

Vi erbjuder också  Catering. (Klicka för att se cateringmeny)

JUL PÅ SÖDERTORPSGÅRDEN
Årets julbord
erbjuder lika mycket delikatesser som traditionen bjuder men fokuserar på kvalitet och hantverk.
Hemmagjorda sillar är med, vi har ordnat så vi får egen stoppade korvar från lokala små charkuterier som julkorv, leverkorv och fläskkorv, gjorda på gamla recept, hemmagjord sylta och vår egenbakad leverpastej, olika kålsorter och självklara klassiker som ägg, prinskorv, rökt korv, skinka, lax, julköttbullar, revben, viltköttbullar och Janssons Frestelse är förstås med, det kommer också att finnas fläskestek och nyheter som spädgrisstek och nattbakad lamm, vi bakar själva all vår  bröd, allting är hemmagjort vilket är sällsynt på julbord idag, vi vill att julen ska smaka som förr. Och självklart finns det dessertbord med gröt och hembakat som vi redan vet är våra kockar duktiga på.
Julbord serveras i vår matsal eller i vår vinterträdgård, beställning för minst 30 personer.
Pris: 549: – (tänk på förmånen att hos oss tar ni egen drick med er så länge vi är slutet sällskap vilket kräver förköp av platser).
Nytt för i år är att vi ordnar julbordskvällar på torsdagar vecka 49 och vecka 50, från klockan 17. Detta är för mindre sällskap, bjud hit med vänner eller familjemedlemmar. Kring vackert dukade bord, levande ljus och till julmusik avnjut den goda maten i lugn och ro och umgås med de du tycker om. Förköp av platser gäller två veckor förre.

Vi kommer också att erbjuda jultallrik som består av kall och varm tallrik, inklusive julgröt för priset av 349: -, beställning för minst 10 personer gäller.

Vi erbjuder även jullandgång för priset av 165: –

Och julsmörgåsar på hembakat julbröd, med varmrökt lax, romsås och ägg eller med griljerad skinka, rödkåls coleslaw och senap för priset av 99: –

själva julafton anordnar vi det traditionella julbordet för våra ordinarie gäster, för subventionerade priset av två dagens rätter, OBS! den dagen gäller endast betalning med vår rabattmatkort.
Alla reservationer görs i restaurangen eller via vår telefon
040 – 961514.
Julmaten på själva julafton kommer ni, när det närmar sig, som vanligt att förbeställa via pärmen vid vår ingång.
Vi på Södertorpsgårdens restaurang önskar er en fin vinter och varmt välkomna till oss för lunch eller med era beställningar vid högtider! Följ gärna vår vardag och vårt arbete på Facebook (Södertorpsgården) eller Instagram (Sodertorpsgarden)!

Vi anordnar härliga säsongsfester där vi välkomnar hyresgäster och även externa gäster i mån av plats. Mera information om det finns under Aktiviteter. (Klicka för att se Aktiviteter)
Vi erbjuder även konferenspaket från 395 kr per person för halvdag och 495 kr per person för heldag. Frukostbuffé och/eller eftermiddagskaffe med hembakade kakor samt lunch och lokal ingår i priset.
TILL VÅRA ÄTANDE GÄSTER FINNS PARKERING PÅ GARAGETAKET PÅ INGENJÖRSGATAN.
Efter att ni parkerat på ”Södertorpsgården” märkta platser, anmäler ni det i vår reception. P tiden är begränsad, överträdelser följs upp av parkeringsbolag.

Vi önskar er varmt välkomna!

Har Ni frågor angående maten välkomna att ringa köket på 040 – 96 15 14.
Har Ni frågor angående lokaler att hyra för fest och konferens eller vill delta i våra fester så ringer Ni till receptionen 040-19 33 13. Vi i restaurangen har öppet alla dagar i veckan mellan kl.10.00 och 15.00, receptionen har samma öppettider men håller stängt över helgen. Lunchservering mellan 11.30 & 13.30.

Följ oss gärna på instagram  / sodertorpsgarden / eller på facebooksidan Restaurang Södertorpsgården !

Bildresultat för facebook icon