Restaurang

På restaurang Södertorpsgården vill vi slå ett slag för gammal, fin, svensk matkultur och serverar traditionell husmanskost gjord med omsorg på säsongens närodlade råvaror.

Vi serverar Dagens rätt alla dagar året runt. Vardagar erbjuder vi även alternativrätter och veckans special. Meny (Klicka för att se meny)

Vi erbjuder också  Catering. (Klicka för att se cateringmeny)

Vi anordnar härliga säsongsfester där vi välkomnar hyresgäster och även externa gäster i mån av plats. Mera information om det finns under Aktiviteter. (Klicka för att se Aktiviteter)

Vi erbjuder även prisvärda konferenspaket från 395 kr per person för halvdag och 495 kr per person för heldag. Frukostbuffé och/eller eftermiddagskaffe med hembakade kakor samt lunch och lokal ingår i priset.

Vi önskar er varmt välkomna!

Har Ni frågor angående maten välkomna att ringa köket på 040 – 96 15 14.
Har Ni frågor angående lokaler att hyra för fest och konferens eller vill delta i våra fester så ringer Ni till receptionen 040-19 33 13. Vi i restaurangen har öppet alla dagar i veckan mellan kl.10.00 och 15.00, receptionen har samma öppettider men håller stängt över helgen. Köket är öppet för lunchservering mellan 12 & 14.

Följ oss gärna på facebooksidan Restaurang Södertorpsgården där vi dagligen lägger upp vår mat.

Bildresultat för facebook icon